Skip to main content
Hilsen

Julehilsen fra Change Com

By 22. desember 2017mai 25th, 2021No Comments

Det nærmer seg raskt jul og det skal bli godt med noen dager fri etter en hektisk desember-måned.

I 2017 har Change Com begynt å ta form som et investerings- og rådgivingsselskap. Selskapet har til nå investert i 8 oppstarts-bedrifter innen områdene fornybar energi, delingsøkonomi, digitalisering- og kommunikasjonstjenester. Overordnet målsetting med investeringene er å bidra til at FNs bærekraftsmål blir nådd ved å redusere forskjellen mellom fattig og rik, fremme fred og stabilitet, og beskytte mennesker og jordklode.

I 2017 har vi i Change Com fått øynene opp for Afrika. Tross store utfordringer står mange land i Afrika foran spennende tider med sterk økonomisk vekst. I fremste rekke står unge nyutdannede afrikanere klare til å starte næringsvirksomhet ved bruk av avansert teknologi og nye løsninger. Befolkningen får tilgang til nye arbeidsplasser som gir økt levestandard og et bedre liv. I denne utviklingen vil Change Com være med å bidra med både kompetanse og penger.

I Norge er det inspirerende å se at entreprenørskap har fått vind i seilene. I løpet av det siste året har Oslo blitt et sted som tiltrekker talentfulle entreprenører fra hele verden. Med base i co-working miljøet på Mesh i Oslo, har Change Com sett denne utviklingen på nært hold. I 2017 har Change Com utvidet sitt nettverk og gjort seg kjent med en rekke nystartede gründer- og investormiljøer.

Nå i avslutningen av året er det på sin plass å takke alle som i 2017 har samarbeidet med Change Com. Vi ønsker alle en fin og avslappende julehøytid, og i 2018 ser vi fram til et fortsatt godt samarbeid, og gleder oss til å ta fatt på nye utfordringer!

Vi ønsker alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Leave a Reply